20240307_181856

Beszámoló a márciusi klubról

23 családból 45 fő vett részt a múlt heti (márciusi) klubon a Marriottban.

Dávid programajánlóját követően dr. Arató Balázs, a Károli Gáspár Református Egyetem docense és felesége tartott egy prezentációt “Családi vállalkozások; családi alkotmány és generációváltás” címmel.

Családi történetek sorozatunk keretében ezúttal a Soós Család (Zoltán lányai: Brigitta és Barbara) mutatkoztak be és mesélték el, hogy mi történt velük az elmúlt néhány évben és hogyan lettek újra aktív FBN-H tagok. A kisfilmjüket ide kattintva tudod megtekinteni.

Az est második felében Dávid moderálásában arról beszélgettünk, hogy: 

Kapjon-e tulajdont az, aki nem dolgozik? Hol húzódik a határ a magánvagyon és a cégvagyon között? Mit adunk át az utódgenerációnak és mit tartunk meg? Milyen elvet érvényesítsünk a vagyonelosztásnál: az igazságosság vagy a meritokrácia elvét? 

A kubon készült képekhez kattints ide!

Megosztás

K&H Családi Vállalatok Kiválósági Díj

Pályázza meg Ön is a K&H családi vállalatok kiválósági díjat! A K&H Csoport kilenc éve kiemelt figyelmet fordít a családi vállalatokra és a társadalmi, gazdasági

Átadták az “Év agrár duális képzőhelye” díjat

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara második alkalommal hirdette meg országos pályázatát 3 kategóriában. A kamara a díj odaítélésével azoknak az agrárágazatban tevékenykedő vállalkozásoknak szeretné megköszönni az

FBN-H