Sanatmetal_2022_Resized33

Beszámoló az éves konferenciáról

Csodás hangulatban telt a XII. Éves Konferencia és Családi Nap a Bambarában. Az év legnépszerűbb eseményén idén 40 családból 152 felnőtt és 62 gyerek vett részt, ezzel csúcsot döntöttünk az FBN-H rendezvények történetében! A szombati közgyűlésen megválasztottuk az új tisztségviselőket, akiknek gratulálunk és munkájukhoz sok sikert kívánunk az elkövetkező 3 évben. A leköszönő tisztségviselők munkáját és támogatását pedig ezúton is nagyon köszönjük!

Az új elnökség tagjai: Boross Dávid (elnök, Oázis Kft.), Kürti Tom (társelnök, Kürt Akadémia Zrt.), Lévai Ferenc (BiotechUSA Kft.), dr. Seenger Pál (Pata Kft.), Papné dr. Berger Tímea (MPK Zrt.), ifj. Martos Péter (Reklámajándék.hu Kft.) és Béres Marcell (Béres Gyógyszergyár Zrt.).

Az új Ellenőrzőbizottság tagjai: Vaszkó Gábor (elnök, V-Trade Kft.), Magyar Katalin (Trans Lex Work Kft.) és Fülöp Szabolcs (Trans-Sped Kft.).

Az új Tagfelvételi és Etikai Bizottság tagjai: Varga Szabolcs (elnök, tiszteletbeli tag), Bárány László (Master Good Kft.) és Kling Szandra (Kling Kft.).

Kérjük töltsd ki az elégedettségi kérdőívünket, ami kb. 5 percet vesz igénybe, hogy jövőre még inkább az igényeiteknek megfelelő konferenciát szervezhessünk. Köszönjük!!

A Sanatmetal gyárlátogatás képeit ide kattintva tudod megnézni.

A Konferencián készült képekhez (első esti pálinkázás, kerekasztal, szekciók, Almási Kitti, tisztújítás) klikkelj ide.

A fotós képeit a Gálavacsiról itt láthatod.

Itt pedig a Családi Napon készült képeket tudod letölteni (városnézés, Bolyki).

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

A bizalom forintosítható

Szerző: Csidei Krisztina Az április 27.-ei K&H Családi Vállalatok Klubon Lévai Bálint (BiotechUSA Kft.) arról mesélt, mi a HR szerepe a cégüknél, hogyan alakult ki

Az új kerékvágás

Szerző: Csidei Krisztina Az április 27.-ei K&H Családi Vállalatok Klubon Nagy-Józsa Dorka (Y2Y Hungary Kft.) sok hasznos gondolatot osztott meg velünk. Vezető, szervezet- és folyamatfejlesztő

Beszámoló az éves konferenciáról

Csodás hangulatban telt a XII. Éves Konferencia és Családi Nap a Bambarában. Az év legnépszerűbb eseményén idén 40 családból 152 felnőtt és 62 gyerek vett