20200903_FBNH_klub_Resized027

Szeptemberi klub beszámoló

A szeptemberi klub különleges alkalom volt Egyesületünk életében, mert ez volt az első hibrid rendezvényünk, melyre személyesen is eljöhettetek, de online is be lehetett csatlakozni.

A klub első felében Balázs Márti a nemzetközi egyesület gyakornoki lehetőségeiről, Dávid a várható programokról, Kriszta pedig az új honlapról beszélt. Ha szeretnéd a klubnak ezt a részét újra megnézni, kattints ide. Ezt követően Tom egy felmérést végzett a jelenlévő és online becsatlakozott tagjaink körében a Covid tapasztalatokról. A Mentimeter felmérés eredményét itt tudod megnézni.

Ezt követően Vityi Péter, az IVSZ informatikai tagozatának vezetője, a vállalati innováció és az IT export szakértője, korábban a Microsoft Magyarország vezérigazgatója, jelenleg a Kürt Akadémia ügyvezetője a Covid restart tapasztalatokról beszélt kis, közepes és nagyvállalatok körében és arról, hogyan kezelhetjük hatékonyan a hirtelen felmerülő nagy mennyiségű változást, az azokhoz érkező javaslatokat és megvalósításukat a cégeinkben. Előadásának meghallgatásához kattints ide! A prezentációját ide klikkelve tudod letölteni.

A kávészünetet követően a Holman Család mutatkozott be, akik többek között a Confector Mérnöki Iroda tulajdonosai. Ide kattintva hallgasd meg a családi történetüket, melyből kiderül, melyik híres magyar építész leszármazottai!

Az eseményen készült képeket itt tudod megtekinteni.

Megosztás

FBN-H