20200903_FBNH_klub_Resized027

Szeptemberi klub beszámoló

A szeptemberi klub különleges alkalom volt Egyesületünk életében, mert ez volt az első hibrid rendezvényünk, melyre személyesen is eljöhettetek, de online is be lehetett csatlakozni.

A klub első felében Balázs Márti a nemzetközi egyesület gyakornoki lehetőségeiről, Dávid a várható programokról, Kriszta pedig az új honlapról beszélt. Ha szeretnéd a klubnak ezt a részét újra megnézni, kattints ide. Ezt követően Tom egy felmérést végzett a jelenlévő és online becsatlakozott tagjaink körében a Covid tapasztalatokról. A Mentimeter felmérés eredményét itt tudod megnézni.

Ezt követően Vityi Péter, az IVSZ informatikai tagozatának vezetője, a vállalati innováció és az IT export szakértője, korábban a Microsoft Magyarország vezérigazgatója, jelenleg a Kürt Akadémia ügyvezetője a Covid restart tapasztalatokról beszélt kis, közepes és nagyvállalatok körében és arról, hogyan kezelhetjük hatékonyan a hirtelen felmerülő nagy mennyiségű változást, az azokhoz érkező javaslatokat és megvalósításukat a cégeinkben. Előadásának meghallgatásához kattints ide! A prezentációját ide klikkelve tudod letölteni.

A kávészünetet követően a Holman Család mutatkozott be, akik többek között a Confector Mérnöki Iroda tulajdonosai. Ide kattintva hallgasd meg a családi történetüket, melyből kiderül, melyik híres magyar építész leszármazottai!

Az eseményen készült képeket itt tudod megtekinteni.

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Lényegesen kevesebbet szánnak a cégek innovációra

A magyar cégek többsége, 62 százaléka innovatívnak látja magát, a legpozitívabban pedig a kereskedelemben tevékenykedők értékelték a működésüket e szempontból. Lényegesen kisebb összeg ment azonban