Goodwillpharma_penzcentrum

Így alapítottak magyar orvosok sikeres gyógyszercéget: a válság alatt is nagyot fejlődtek

Nem egy kész terméket akartak eladni, hanem a piac ismeretében fejlesztettek olyan termékeket, amelyekre a vásárlóknak szükségük van. Orvosként indultak mégis hamar meghatározó piaci szereplővé váltak a gyógyszeriparban. Dr. Jójárt Ferenc és felesége, Dr. Kardos Mária ma sem szakadtak el a hivatásuktól: gyakorló orvosként tapasztalták meg az egészségügy szépségét és kihívásait, majd létrehozva saját gyógyszeripari vállalkozásukat, mára tömegek gyógyulásához járulnak hozzá.

A Szent-Györgyi Albert nevével fémjelzett C-vitaminkészítményeket és egyéb étrend-kiegészítő termékeket gyártó és forgalmazó szegedi családi vállalkozás, a Goodwill Pharma alapfilozófiája: a jó egészséget, a jóakaratot, az értékteremtő szellemiséget határozták meg maguknak. A 25-dik éve töretlenül 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás komplex egészségtudatos gondolkodása vezetett odáig, hogy miközben a világ nagy része a koronavírus okozta egészségügyi és gazdasági válsággal küzdött, ők nem csupán megtartani tudták hűséges vásárlói bázisukat Magyarországon és külföldön, de innovációiknak és példamutatóan sikeres, hosszú távú stratégiájuknak köszönhetően tovább is fejlődtek – írja közleményében a cég.

A válság kellős közepén új gyártóüzemet hoztak létre, amivel megsokszorozták addigi gyártókapacitásukat, így még több emberhez juthatnak el kiváló termékeik, közvetlenül pedig még több család számára biztosítanak stabil megélhetést egy sok szempontból kiszámíthatatlan gazdasági környezetben.

A mi cégünk egy kicsit fordítva indult és működik, mint a többi piaci szereplő. Előbb voltunk gyógyszerforgalmazók és csak később váltunk termékfejlesztővé és gyártóvá, amikor pontosan láttuk, hogy a vásárlók mit keresnek, mire van szükségük, és azt miért nem találják meg másoknál

– emlékszik vissza Dr. Jójárt Ferenc. A Goodwill Pharma alapítója szerint ez a szemlélet végigkíséri a mindennapjaikat, amikor újabb és újabb brandekkel jelennek meg a vényköteles és recept nélkül kapható gyógyszerek kínálatában.

A cégalapító orvos házaspár szegedi lokálpatriótaként fontosnak tartotta, hogy fejlesztéseik között megjelenjen egyik legnagyobb nemzeti büszkeségünk, a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert szellemisége, a tudományhoz, az emberekhez, az élethez való viszonya. A legendás professzor nevét viselő vitamincsalád mára a cég egyik legismertebb és legsikeresebb terméke lett, a cégalapítás 20. évfordulóján életre hívott Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj pedig rövid idő alatt az egyik legrangosabb nem szakmai elismerés lett, amivel a páciensek kifejezhetik tiszteletüket és köszönetüket az orvostársadalom felé.

Az egészség értékké vált, és egyre inkább kiemelt helyre kerül az egészségtudatos gondolkodásmód. Felelősek vagyunk az egészségünkért, a jövőnk pedig attól is függ, milyen tudatosságot adunk át a fiatalabb generációknak, hiszen az egészségünk megtartása a legjobb hosszú távú befektetés– nyilatkozta Dr. Jójárt Ferenc.

Forrás: www.penzcentrum.hu / 2021. június 23.

Megosztás

Beszámoló a februári klubról

Közel 50-en vettünk részt több, mint 30 családból az év első klubján, melyet múlt csütörtökön tartottunk a Marriott-ban. Dávid beszélt a várható programokról, a prezit

Új fenntarthatósági törvény

Az idei évtől alapvető változások léptek életbe a fenntarthatósággal, vagyis ESG-vel kapcsolatos vállalati kötelezettségek területén, ami valamilyen módon minden hazai társaságot érinteni fog. Míg a

A Baki Agrocentrum 30 éves fennállását ünnepelte

Szorgalom, kitartás, alázat, együttműködés és nagyon sok beszélgetés, fogalmazta meg Balogh Ádám, a Baki Agrocentrum Kft. ügyvezetője családi vállalkozásuk sikerének titkát fennállásuk 30 éves jubileumán.

FBN-H