fob_logo_2019nov_RGB

Idén is díjat hirdet a K&H

A K&H díjat hirdet a magyarországi családi tulajdonban lévő vállalkozások számára azzal a céllal, hogy támogassa és elismerje azok hozzájárulását a magyar gazdasághoz és elkötelezettségét a társadalom iránt.

2021-ben a példamutató vállalkozásokat négy kategóriában díjazzák, mert hiszik, hogy a sikertörténetekkel további fejlődésre inspirálhatnak más családi cégeket is Magyarországon.
A K&H családi vállalatok kiválósági díjra idén négy kategóriában lehet pályázni:


I. kategória: családi értékek és sikeres generációváltás
Mutassa be, melyek azok a családi értékek, amelyeket beépítenek a vállalatvezetésbe és annak módját, hogy miként biztosítják ezen értékek megőrzését, megerősítését, továbbvitelét a generációváltással.

II. kategória: innováció
Részletezze az elmúlt években megvalósult vagy a közeljövőben tervezett innovációs fejlesztéseket, törekvéseket, illetve azok hatásait a családi vállalat működésére.

III. kategória: sikeres hosszú távú stratégia
Ismertesse, hogy miként biztosítják a cég hosszú távon sikeres működésének, növekedésének fenntarthatóságát, illetve a gazdaságon/iparágon belüli jelentős és előremutató szerepét.

IV. kategória: társadalmi felelősségvállalás, környezetvédelmi fenntarthatóság
Adjon átfogó képet arról, hogy mennyire elkötelezettek a társadalom iránt, hogyan, milyen tevékenységgel járulnak hozzá a helyi közösség, a társadalom tagjai életminőségének fejlődéséhez, a környezetvédelmi fenntarthatósághoz.

A nyertes cégek számára a K&H megjelenést biztosít a Forbes magazinban, az ünnepélyes díjátadóra pedig a Forbes Családi Vállalatok Gálán kerül majd sor, mert ezzel is szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy minél szélesebb körben ismerhessék meg a példaértékű megoldásaikat.

A pályázatok elbírálásánál a szakmai zsűri kiemelten értékeli az egyedi ötletek alkalmazását. A zsűri tagjai: Boros Dávid, az FBN-H elnöke és az Oázis Kertészet ügyvezető tulajdonosa, Ékes Ákos, a K&H Csoport vállalati üzletfejlesztés vezetője, Galambos Márton, a Forbes magazin főszerkesztője, Dr. Heidrich Balázs, a Budapesti Gazdasági Egyetem rektora, Horváth Magyary Nóra, a K&H Csoport kommunikációs igazgatója és Kelényi Ádám, a Szamos Marcipán ügyvezető tulajdonosa.

A pályázat benyújtásának határideje: 2021. augusztus 6.
Jelentkezési dokumentumok és további részletek:
https://csaladivallalatok.kh.hu/k-and-h-kivalosagi-dij/

Megosztás

Beszámoló a februári klubról

Közel 50-en vettünk részt több, mint 30 családból az év első klubján, melyet múlt csütörtökön tartottunk a Marriott-ban. Dávid beszélt a várható programokról, a prezit

Új fenntarthatósági törvény

Az idei évtől alapvető változások léptek életbe a fenntarthatósággal, vagyis ESG-vel kapcsolatos vállalati kötelezettségek területén, ami valamilyen módon minden hazai társaságot érinteni fog. Míg a

A Baki Agrocentrum 30 éves fennállását ünnepelte

Szorgalom, kitartás, alázat, együttműködés és nagyon sok beszélgetés, fogalmazta meg Balogh Ádám, a Baki Agrocentrum Kft. ügyvezetője családi vállalkozásuk sikerének titkát fennállásuk 30 éves jubileumán.

FBN-H