dátum

2022 máj 05 - 08
Expired!

időpont

15:00 - 10:00

XII. Éves Konferencia és Családi Nap

Két év kihagyás után végre újra megrendezhetjük – immáron 12. alkalommal – Egyesületünk Éves Konferenciáját és Családi Napját, melyre szeretettel hívunk Családoddal együtt!

időpontja: 2022. május 5-8. (csütörtöktől vasárnapig)
helyszíne: Varázslatos Bambara Hotel 
cím: 3324 Felsőtárkány, Bükkerdő sétány 2-4.

Meghívó letöltése itt: 2022program_nyomdai

A programot gyárlátogatással indítjuk május 5-én (csütörtökön) 15.00 órától Egerben a Sanatmetal Kft-nél, majd este a Bambara Hotelben folytatjuk vacsorával és családi pálinkakóstolóval.

A pénteki konferencia meghívott előadója dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus lesz, aki arról fog beszélni nekünk, hogy a szokásos kerékvágásból kizökkenve mennyire vagyunk kénytelenek addig háttérben lévő készségeinket is igénybe venni, illetve a háttérben meghúzódó érzelmeinket megélni, mozgósítani. Az ilyen kitett időszakokban akár a szorongásainkkal, akár az erőtartalékainkkal szembesülünk, hosszabb távon segíti az önismeretet vagy akár kapcsolataink tisztázását.

A panelbeszélgetést üzletről, tulajdonlásról és családról 7 tagunk közreműködésével Kürti Tom moderálja.

A konferencia délutánján szekciókra bomlunk, ahol olyan témák kerülnek előtérbe, mint a kiégés, a mozaik családok működése, a vagyon kezelése nehéz időkben vagy a Sága felvásárlásának története.

A péntek estét gála vacsorával és fergeteges Afro-show-val zárjuk.

Szombaton délelőtt tisztújító közgyűlést tartunk, melyen megválasztjuk azokat a tisztségviselőket, akik a következő 3 évben aktívan alakítják Egyesületünk jövőjét.

A szombat délután a családoké! Az egri városnézést egy borkóstolóval koronázzuk meg a Bolyki Pincészetben, este pedig büfévacsorával folytatjuk a Bambara Hotelben.

Örömmel tájékoztatnuk, hogy az idei konferencián eddig soha nem látott létszámban 40 egyesületi család fogja képviseltetni magát! Péntek este 150 felnőttel és 60 gyermekkel megtöltjük az egész szállodát. 😊 Ide klikkelve megnézheted, kik azok a családok (családtagok), akik részt vesznek az eseményen.

A részletes program megtekintéséhez kattints ide! A gyermekek nagy létszámára való tekintettel egy animátor csapat pénteken és szombat délelőtt is a rendelkezésünkre áll és izgalmas programokkal kötik majd le a gyerekeket. A részletes gyerekprogramot ide klikkelve nézheted meg.

Technikai információk:

  • Aki csütörtökön már jön a gyárlátogatásra is, kérjük, hogy 15.00 és 15.30 között érkezzen meg a Sanatmetal-hoz. Cím: 3300 Eger, Faiskola u. 5. A Farkas Család meghívóját a részletekkel itt olvashatod. Innen kb. 5 órakor indulunk tovább a szállodába, ezért, ha később érkeznél, gyere egyből a Bambarába! Címe: 3324 Felsőtárkány, Bükkerdő sétány 2-4.
  • Kérjük, semmiképpen ne felejtsd el magaddal hozni minden családtagod személyigazolványát és lakcímkártyáját, mert a szállodai check-in csak ezen okmányok beolvasásával lehetséges. Ez alól a kormányrendelet alól a gyermekek sem kivételek!
  • Csütörtök este 19.00 órától lesz a büfévacsora. A vacsorát követően nem az étteremben, hanem a rendezvényteremben tartjuk a pálinkakóstolót tagjaink saját készítésű pálinkáiból.
  • Italfogyasztás: A csütörtök esti vacsora, továbbá a pénteki és szombati ebéd alatti italfogyasztás, valamint a minibár fogyasztás egyénileg rendezendő, azaz szobaszámlára terhelődik. A péntek esti  gálavacsora és a szombat esti vacsora italfogyasztását egyesületünk állja, ezen az estén egy szűkített itallapról lehet majd italokat választani. Az itallapot az asztalokra is elhelyezzük, de ide kattintva is vethetsz rá egy pillantást.
  • Kérjük azokat a családtagokat, akik pénteken nem vesznek részt a konferencián, hogy a torlódás elkerülése érdekében pénteken 13.00 órára jöjjenek az étterembe ebédelni! Köszönjük!
  • Péntek estére fotóst is hívtunk, aki 22.00 óráig a rendelkezésünkre áll. A vacsora előtt már 19.30-tól várunk Benneteket egy családi fotózásra!
  • Péntek este az Afro-show után zene a bárban éjfélig!
  • Szombat délelőtt 10.00 órakor a tisztújító közgyűlésen újraválasztjuk egyesületünk tisztségviselőit. A jelöltek listáját itt találod.

 

Szeretettel és nagy izgalommal várunk Családoddal együtt a programon!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük