dátum

2022 máj 07
Expired!

időpont

10:00 - 00:00

Tisztújító közgyűlés

2009-ben az Egyesület alapításakor azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több értékes családot, családi vállalkozás tulajdonost kapcsoljunk össze, akik megoszthatják egymással tapasztalataikat. A mögöttünk lévő évek messze túlszárnyalták elképzeléseinket, mert egy összetartó közösség alakult ki, akik segítik és támogatják egymást, sőt mély barátságok is szövődtek az egyesület tagjai között.

Az egyesület aktivitását és összetartását az elmúlt két év nehézségei ellenére is sikerült fenntartanunk. Most ismét mérföldkőhöz érkeztünk, elérkezett ugyanis az idő az újabb tisztújításra.

2022. május 7-én, a XII. FBN-H Éves Konferencia és Családi Nap szombat délelőtti közgyűlésén (Felsőtárkányban a Bambara Hotelben) megválasztjuk azokat a tisztségviselőket, akik a következő 3 évben aktívan alakítják Egyesületünk jövőjét. Ehhez szeretnénk most a közreműködésedet kérni.

Kérjük ezért, hogy a letölthető Jelölőlapot (tagcsaládonként egyet) legkésőbb április 8-ig kitöltve e-mail-ben küldjétek vissza részünkre a jelolobizottsag@fbn-h.hu e-mail címre vagy személyesen adjátok át Krisztának az áprilisi klubon (április 7-én a Marriott-ban).

Azt is nagyra értékeljük, ha van bátorságotok Magatokat is jelölni valamelyik pozícióra, ezzel is kifejezve elkötelezettségeteket.

Az alábbi posztok kerülnek megválasztásra, 3 éves ciklusra:

  • Elnök,
  • Társelnök,
  • 5 Elnökségi tag,
  • 3 Ellenőrző Bizottsági tag,
  • 3 Felvételi és Etikai Bizottsági tag.

 

Nem feltétlenül szükséges kitölteni az összes pozíciót, ha csak néhányra van javaslatotok, akkor is küldjétek vissza a jelölőlapot.

Ne feledd, az Egyesület annyit ad neked, amennyit beleteszel!

A FBN-H 2022-es tisztségviselő választása Jelölő Bizottságának tagjai:

Vaszkó Gábor (elnök), Varga Szabolcs és Csidei Krisztina

JELÖLŐLAP (LETÖLTHETŐ WORD DOKUMENTUM)

TISZTSÉGVISELŐKKEL SZEMBENI KRITÉRIUMOK ÉS FELADATAIK EGYESÜLETÜNK ALAPSZABÁLYA SZERINT (LETÖLTHETŐ WORD DOKUMENTUM)

VÁLASZTÁSI ELJÁRÁS 2022 (LETÖLTHETŐ WORD DOKUMENTUM)

MIÉRT JÓ ELNÖKSÉGI TAGNAK LENNI?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük