schiller-auto-csalad-lexus-szalon

Családi nappal ünnepli a Schiller Autó Család az új észak-pesti autós centrumának indulását

A Schiller Autó Család új, autós szerviz-, szolgáltató- és márkakereskedés-komplexuma 2021. szeptemberében megkezdte működését. Ennek apropóján szeptember 24-25-én családi napot tartanak az új létesítményben, amelyre nemcsak a jelenlegi és leendő autótulajdonosokat, hanem a család legkisebb tagjait is nagy szeretettel várják a szervezők. A helyszín a Schiller cégcsoport új, észak-pesti központja, amelyet az egykori Hunyadi laktanya és azzal szomszédos területek 9 hektáros egészén alakítottak ki, a váci út 119. szám alatt.

A program egyelőre titkos, de Schiller Márk, a vállalat stratégiai és marketingigazgatója elárulta, hogy igazi vurstli hangulat fogadja majd a családi napra látogató közönséget. „Minden ügyfelet úgy szolgálunk ki, mintha családtag lenne. Hiszen a Schiller Autó Család elnevezésben az is benne van, hogy nálunk az ügyfél, az autó és a munkatárs is családtagnak számít. A családi napon mindez fokozottan érvényes” – tette hozzá Schiller Márk. 

A gyerekek például ügyességi játékokkal üthetik el az időt, de a játszóházat is kipróbálhatják, miközben friss popcornt és más finomságokat kóstolhatnak. A szülők pedig számos érdekes program mellett a különleges alkalomhoz méltó, rendkívül kedvező nyitási ajánlatokkal is megismerkedhetnek. Az akciókat, kedvezményes autóvásárlási lehetőségeket természetesen tesztvezetés és számos további különleges program színesíti. 

Schiller Autó Család új autószalon- és szervizkomplexuma azonban önmagában is felér egy különleges családi programmal. A 8800 négyzetméternyi alapterületű épületegyüttesben többek között helyet kapott egy ötvenállásos, hét autómárkát kiszolgáló, egybefüggő szervizközpont, ami ebben a kategóriában a legnagyobb Magyarországon. 

Nem csak méret, de az elérhető szolgáltatások tekintetében is egyedülálló az új szervizkomplexum. Teljes körű digitális ügyintézést is kínálnak hamarosan, amibe az is beletartozik, hogy a leendő ügyfelek pontosan követhetik, milyen munkafolyamatokat végeznek vagy végeztek el az autójukon. Az expressz szervizszolgáltatás révén pedig a helyszínen megvárhatják a kisebb javítások, karbantartások elvégzését. Emellett továbbra is rendelkezésre áll a népszerű hozom-viszem szolgáltatás, amelynek keretében az autót elhozzák a tulajdonos otthonából és a javítás után vissza is viszik oda. 

A szerviz egésze üzemi terület, így oda tilos a belépés, de minden márkaszervizegységnél lesz egy-egy állás, ahol a tulajdonos webkamerákon keresztül, egy tableten figyelheti a javítást. A későbbiekben pedig tervezik egy modern, interaktív munkafelvételi eljárásrend bevezetését is. Így az ügyfélnek ki sem kell szállnia az autóból, a szerelők már ott helyben felveszik a munkát. Egyből átülhet a csereautóba, a szervizbe be sem kell jönnie. 

Természetesen új autók vásárlására is van lehetőség a Schiller új központjában: Skoda, Opel és Toyota modellek közül válogathatnak az érdeklődők. Végül, de nem utolsó sorban egy újabb márkával bővül a Schiller kínálata. Budapesten másodikként nyílik a Lexus Pest szalonja. A Toyota prémium márkáját jelentő Lexussal mostantól egy ízig-vérig felső kategóriás autómárkát is kínál a Schiller Autó Család a közönségnek.

Forrás: piacesprofit.hu / 2021. 09. 21.

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

A bizalom forintosítható

Szerző: Csidei Krisztina Az április 27.-ei K&H Családi Vállalatok Klubon Lévai Bálint (BiotechUSA Kft.) arról mesélt, mi a HR szerepe a cégüknél, hogyan alakult ki

Az új kerékvágás

Szerző: Csidei Krisztina Az április 27.-ei K&H Családi Vállalatok Klubon Nagy-Józsa Dorka (Y2Y Hungary Kft.) sok hasznos gondolatot osztott meg velünk. Vezető, szervezet- és folyamatfejlesztő

Beszámoló az éves konferenciáról

Csodás hangulatban telt a XII. Éves Konferencia és Családi Nap a Bambarában. Az év legnépszerűbb eseményén idén 40 családból 152 felnőtt és 62 gyerek vett