master-good-saga-sajtotajekozato

A Master Good megújítja a Ságát

Kizárólag hazai alapanyag, 100% GMO-mentesség. A minőségi elvárás nem lehet a luxustermékek fogyasztóinak kiváltsága – vallja a Bárány-család által vezetett Master Good. A hazai baromfiipar vezető szereplője 113 év tudásával és tapasztalatával újította meg kívül-belül az ország egyik kedvenc virslijét, a Füstlit, valamint a teljes Füstli- és Füstlizer-termékcsaládot.

Az 1907-ben induló tradíciókon alapuló, családi vállalkozást működő Master Good a közelmúltban megvásárolta brit tulajdonosától a szintén nagy múltú Ságát. A sárvári üzem így több mint 30 év után újra hazai tulajdonba  került. A baromfipiac jelentős szereplőjeként a Sága beolvadása a Master Good-cégcsoportba az ország gazdasági erejét is növeli a magyar tulajdonosváltással.

2020: Újjászületik a teljes Füstli- és Füstlizer-termékcsalád

A világviszonylatban meghatározó szereplőnek számító kisvárdai Master Good a hazai baromfi üzletág legjelentősebb résztvevője, a legnagyobb piaci részesedéssel. Északkelet­ magyarországi központjukból a világ négy kontinensére exportálják termékeiket, kizárólagosan hazai, GMO-mentes élelemmel táplált, hozamfokozó- és hormonmentesen nevelt csirkék húsát előállítva és forgalmazva.

A Master Good ezt a felelősségteljes gondolkodást alkalmazza a továbbiakban a Sága Füstli és Füstlizer portfóliójában is, saját GMO-mentes csirkehúsra váltva az eddigi pulyka­ alapanyagot. A Sága megreformálásának másik jelentős lépése, hogy piacra dobják a Füstlit a magyar fogyasztók által kedvelt sertéshúsból is.

A Sága Füstli- és Füstlizer-termékcsaládjának megújítását hosszan tartó háttérmunka előzte meg, amelynek kiemelt eleme a termékek csomagolásának újratervezése is. A Master Good minőségi gondolkodásmódját jelzi a megújuláshoz felkért kreatív szakemberek sora is, köztük lpacs Géza brandépítő (Apacs Stúdió) és Herendi Gábor filmrendező.

A megújult Füstli- és Füstlizer-termékek már elérhetőek az országos üzletláncokban.

Forrás: 24.hu / 2020. 09. 17.

Megosztás

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

A sikeres generációváltás titka

Nagyjából erre az évtizedre esik az első generációs cégalapítók zömének stafétaátadása. Olyan embereknek kell megválniuk a cégüktől, akik egyek az alkotásukkal, akik nélkül a cég

Ez történt 2022-ben

Februári klub (február 3.) – 26 családból 51 fő vett részt A klub témája az ön- és családismeret, és a konfliktusok kezelése volt. Dr. Wieszt