A Szecskay Ügyvédi Iroda nyerte el az Év Versenyjogi Csapata 2016 címet az első Jogászdíj gálán!

A díjat a Wolters Kluwer alapította 2016-ban a jogásztársadalom kiemelkedő képviselőinek elismerésére. A Szecskay Ügyvédi Iroda számára azért volt megtisztelő ez a díj, mert a zsűri az innovatív ügyféltámogató jogi megoldásokat kereste és díjazta. Az innovatív és előremutató megoldás ez esetben az ügyfélnél alkalmazott megfelelési rendszer (compliance rendszer) volt, mely biztosítja, hogy a kereskedelmi kommunikációk (reklámok, szlogenek, elektronikus és nyomtatott flyerek, stb) közzététele előtt minden esetben előzetes ellenőrzésre kerül sor egy speciális digitális platformon keresztül. Ennek célja a reklám vagy versenyjogi jogsértés megelőzése.

 

A Szecskay Ügyvédi  iroda a CHSH, CMS és Schönherr nemzetközi ügyvédi irodákat megelőzve nyerte el a díjat! Az elismerést Dr. Szecskay András managing partner és Dr. Keller Anikó, a versenyjogi csoport vezetője vette át.

További információ: https://jogaszdij.hu/ 

A fórumról

Friss hírek

A Polaris Kupa első nyertese az FBN-H!

A Párizs melletti Fontainableau-ben tartotta az FBN-I múlt héten az ügyvezető titkárok szokásos éves találkozóját. 30 ország egyesületéből közel 50-en vettek részt az eseményen, s mindenki nagy meglepetésére az FBN-H elhozta az elsőként átadott Polaris Kupát!

   
Írta: Csidei KrisztinaDátum: 2019. Január 30., Szerda

Családi történetek: „Az izsáki homoktól a nemzetközi cégbirodalomig”

Tommal már tervezzük egy ideje, hogy útnak indulunk és végig látogatjuk egyesületi tagcsaládjainkat. Családlátogatásaink elsődleges célja, hogy jobban megismerjünk Titeket és lássuk, miben tudná Egyesületünk még jobban támogatni Családotokat. Másodlagos célunk pedig, hogy a többi taggal is jobban megismertessünk Benneteket tanulságos történeteitek megosztásával.

Első célállomásunk Jakabszállás volt, ahol nagy örömünkre hat családtag fogadott bennünket a H. Szabó Családból. Bár mindenki nagyon fáradt volt az esti órákban, mégis a humor és a nevetés végig kísérte egész beszélgetésünket.

 

Írta: Csidei KrisztinaDátum: 2019. Január 11., Péntek

Beszámoló a 14. K&H Klubról (2018. november 28.)

Ékes Ákos (az Üzletfejlesztés vezetője) a november 28.-ai K&H Családi Vállalatok Klubján bevezetőjében beszélt a múlt héten átadott K&H Díjról és a nyertes pályázókról. Kiemelte, hogy idén a legtöbb pályázat a társadalmi felelősségvállalás kategóriában érkezett és a díjat jövőre is meghirdetik majd. A részletekért kattints ide

Örömmel vezette be a nap izgalmas és sokakat érintő témáját, melynek előzménye 4 évvel ezelőttre nyúlik vissza. A K&H klubok indítását megelőzően ugyanis Ákos ellátogatott 10 családi céghez, akiket többek között a cégeladásról is faggatott és 10-ből 10-en azt válaszolták, szívesen eladnák a cégüket, ha a vevő számukra megfelelő árat kínálna.

Egyesületünket 9 család képviselte az eseményen. Képek itt.

 

Írta: Csidei KrisztinaDátum: 2018. December 17., Hétfő